Risotto er super net og variationerne undelige, denne gang bestod den kun af
ca. 250g risottoris
3 tynde porre
2 fed hvidløg
ca. 100 g parmesan
ca. 1 L. grøntsagsbouillon
olivenolie
Peber
- Skær porre i små stykker og hak hvidløg
- Steg porre og hvidløg i lidt olie i en gryde til de bliver klare
- Tilsæt ris, og lad den kort stege med (ca. 1 min.)
- Tilsæt bouillon af små omgange under omrøring, væsken skal være kogt ind i risene inde der tilsættes mere.
- Efter ca. 20 min skulle du gerne have tilsat ca. 1 L væske (måske lidt mindre) og du kan nu tilsætte parmesan og lade det kort trække ind et par minutter.
- Smag til med peber og den er nu klar til at servere
Som sagt variationerne er uendelige, du kan også tilsætte svampe (de steges i lidt smør inden), lidt stegt kylling eller spinat det er op til dig, du putter bare dit fyld i sammen med osten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar