torsdag den 6. december 2012

Når en baby bliver syg, og lidt ballade om mælk.

Åh hvor det piner mig, min lille piger er syg, hun hoster og hakker, snotter og nyser og har gjort det i noget der ligner 3 uger.... I går blev det moren for meget, og vi måtte et smut forbi vores dygtige læge. Hun lyttede på Violen og beskeden var klar, hævede bronkier, som giver problem med vejrtrækningen, du skulle have set en mor blive bleg i hovedet. Nogen ville nok mene at min reaktion er temmelig voldsom, da det jo "bare" er hævede bronkier, og at sådan noget kan lindres med nogle dråber, i værste tilfælde en maske med inhalator. Men for mig, er det et slag lige i ansigtet, jeg blev frygtelig ked af beskeden og fyldt med bebrejdelse, jeg skal her indskyde, at siden Viola blev født har jeg læst stolpe op og stolpe ned om hvordan man undgår alle mulige former for allergier (på fars side lider de helt enormt meget af allergi) vi startede bl.a. første op på rigtig mad da Viola var ca. 9 mdr. netop for at mindske intolerancer. Jeg har været enorm påpasselig med hendes mad, lidt for vil nogen nok mene, hun fik f.eks. ikke det der lignede skyggen af komælk før hun var langt forbi 1 år osv. osv. håber i forstår meningen, jeg har på bedste mulig måde navigeret uden alle slags fødevare der kan beskyldes for en eller anden form for ballade. 
Når tilbage til det med de bronkier, for jeg kunne altså ikke bare læne mig tilbage med god samvittighed og gi min lille pige dråberne fra lægen, uden af have gennemsøgt alle mine helse links om hvad vi selv kan gøre. Resultatet blev, at jeg i dag suser forbi min helse-pusher og kigger på lidt homøopati til hende, vi har haft rigtig god glæde af den slags før, så det prøver vi lige igen. Foruden helse-dråberne, insistere jeg nu på total udelukkelse af mælkeprodukter, i mindst en mdr. + jeg har fornyet lillepigens garderobe med uld, inderste til yderst!
Forsættelse følger.....

Del meget gerne dine bedste råd, hvis du sidder på guldkornene!

4 kommentarer:

 1. Hvor gammel er din datter?

  Ellers vil jeg bare sige, at jeg ville gøre nøjagtigt som dig. Udelukke mælk og pakke ind i uld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane, hun 1 1/2 år. Ja tænker også det er et godt sted at starte. Krydser virkelig mine fingre for at det bliver bedre!

   Slet
 2. Jeg håber det virker for jer Amalie! Giver du hende probiotika (udos choice)? Jeg ved jo ikke om det hjælper, men er selv lige startet med at give det til Villa som også er syg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kajsa, undskyld det sene svar. Viola har fået probiotika i en lang periode, men så løb vi tør, og moren har ikke fået købt noget nyt, det må jeg vist hellere. Ellers så skulle jeg mene hun var dækket ind, multivitamin, d-vitamin og fiskeolie, og så mine mirakeldråber når det er nødvendigt. Må tage en tur forbi helsekosten igen :) puha det bliver hurtig så dyrt.... :)

   Slet