tirsdag den 29. januar 2013

En investering


Jeg har lavet en kæmpe investering, måske den største nogensinde, en investering i MIG! For første gang, så længe jeg kan huske, har jeg gjort noget kun for min egen skyld, ikke noget der falder mig synderlig naturligt, men en nødvendighed. Jeg har, måtte erfare at mor og kæreste kasketten er blevet trukket en anelse for langt ned over ørene og jeg har glemt mig selv, i hele det vidunderlige virvar af familie, job, venner, vasketøj og madlavning. Et spind som er så uendelig let at blive viklet ind i, men umådelig svært at blive fri af.
Pleaser genet, har fået lov at reager lidt for meget i mit liv, og det er på tide at gøre op med det, og please mig selv for en gangs skyld.

Efter nøje mærken efter i krop og sind, besluttede jeg for kort tid siden at købe Ninka Mauritson fra Kernesund families Detox Kit og medfølgende Kernesund og slank kit. En investering som jeg aldrig kommer til at fortryde, der er så meget brugbart materiale i de to kit, at jeg ikke kan få armene ned. ´

Det vidunderlige ved dette materiale er, at det ikke blot er en kærlig omfavnelse der holder dig i hånden når sukkertrangen melder sig, men en hel pakke, som tager sig at alle de niveauer vi mennesker indeholder, krop, sind og sjæl.

Jeg vil lade jer komme med på min rejse, hvis I har lyst, jeg vil blotte mine hjemligheder og vise u censurere billeder af min proces. Det starter muligvis ikke særlig kønt, men det bliver det helt sikkert med tiden.







2 kommentarer:

  1. Wow hvor sejt Amalie! Jeg synes det er så stort at indrømme at man f.eks har fået mor og kæreste-hatten for langt over ørerne. Og så gøre noget ved det. Det lyder så spændende, og jeg glæder mig til at følge med :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du er så sød Kajsa, dejligt at have dig på side linjen :-)

      Slet